Píseň
Anotace: jedna písnička.. http://www.youtube.com/watch?v=CRC2x--Lw8s
Nenech lásku plout
Čas běží
Neúprosně dál
Tys mi vzal
To hezký, cos mi dal
Sedím v poušti
Nahá, bez vody
Řekni jak
Mám vyjít schody
Schody do nebe
Ke kterým jsi vzal klíč
Neslyším, nevidím
Chci uletět pryč
Ref.:
Tak neváhej
Svůj boj nevzdávej
Nenech lásku plout,
srdce uhynout.
To pohlazení
Na tváří znamení
Po těch dotecích
Co si zasloužíš, zasloužíš
Jsem jen loutka
V nebeským divadle
Co se zhoupla
Do pekelnýho ráje
V krvavých slzách
Se skví srdíčko
Však se rozplývá¨
prší maličko
o tvých očích
už můžu jen snít
a už nikdy, už nikdy víc
já nechci bdít!
Ref.:
Tak neváhej
Svůj boj nevzdávej
Nenech lásku plout,
srdce uhynout.
Br.: Chci milovat, malovat, nevědět kam
Zpívat a tancovat, protančit sál
Líbat tě, hladit tě, kdyby ses bál
Usínat umírat , pokročit dál
S tebou
S tebou
S tebou
S tebou
Ref.:
Tak neváhej
Svůj boj nevzdávej
Nenech lásku plout,
srdce uhynout.
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)