Anotace: Tak tahle je soutěžní. Netuším jak dopadla, dneska se to dozvím. Jak se líbí Vám?
něco malinko jsem o té soutěži zaslechla, jsi úžasná že ses taky zúčastnila a že bez věcného ocenění - z toho si nic nedělej - tady na literu se líbí :-)
06.10.2009 21:58:00 | floreciente
Jak vlastně skončila netuším, protože o mé básni nepadla zmínka, dělali si srandu z těch budovatelských, přes všechno možné, vyhrál to Petr Petrů co z Brna není a šalinkarta na měsím mu asi na nic nebyla, ale neslyšela jsem i když mu to nenápadně naznačovali, aby ji dal někomu komu poslouží, tak nevím co s ní zrobí, no a šek byl patřičně velký teda ,,asi tak 70 *12cm jinak 10.000k což pro něho byla asi směšná částka, jinak ještě tři študenti dostali čestné uznání a tašku s něčím neidentifikovaným. Dobře jsme se pobavili, při předvádění literárních výstřelků, protože některé opravdu stály za to.
Prý příští rok můžete skusit štěstí znovu.
04.10.2009 17:38:00 | Lady L
Konkurence asi 120 básní, ale renomovaní ty určitě mají přednost a.... Pokud by vyhrála, poslali by jinou pozvánku a ne jen můžete dojít. Tak mějte se krásně.
Tahle básnička na sebe nechala čekat dva měsíce a poslední den před půlnocí vyklouzla na svět. Děkuji Vám za podporu a posilu.
03.10.2009 15:24:00 | Lady L