Zpátky na stromy
Anotace: Ekologická báseň, ze které by si všichni měli vzít ponaušení.
Není to vtip ani fór
zrušili nám semafor
auta jezdí podle značek
má to ovšem jeden háček
budou rušit také je
zemi vzkvétá naděje.
K lesům stále máme resty
proto zrušíme i cesty
a po cestách koleje
velký krok zpět tohle je
nebo snad krok dopředu?
určitě ne pro vědu.
Továrny a elektrárny
udržovat dál je marný
ve dne světlo v noci tma
zkrátka tak jak se to má
za beton teď chvíli tiha
země konečně zas dýchá
a co máme za odměnu?
copak necítíte změnu?
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Skrat, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)