...........
Ztracené roky v šedavých stěnách
umrlé tváře mlčí
pár kroků bez pozměn
pošlapaný stín v pavučinách
zkropené vzpomínky ve vlastních vinách
a ve věčné samotě odpuštění
na věčnost ztracené přání v snění
nic další den už nepromění
podzimní slunce
kreslí do mlhavých ran
za letu vran po setmění
ve svém vlastním provinění
tiché věty v okvětí
prázdné oči prokletí
těžké pravdy kolem nás
v nekonečný pravdy čas
...........
ztrácí se ticho v nás?
(V Decibelech)
Přečteno 232x
Tipy 11
Poslední tipující: Lioness, WAYWARD, Bíša, enigman, Gudula, Petbab, zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)