Opilec
Anotace: Inspiroval alkohol
Mlhavé stíny zašedlé noci,
rozmazané šmouhy,
hlasy z dálky,
snažila se zahnat jednu emoci,
stín slepé touhy.
V těch pár kapkách hledala útěchu,
pocit bezpečí.
Kdo jí přesvědčí,
že je to pouze chvilková iluze?
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)