Anotace: Když člověk už nikomu nevěří, tak mu nezbyde než zůstat sám. Pokud se s tím v životě nesmíří, tak propadá temným myšlenkám.
Nikam nechoď a jen piš, drž se...láska přijde, neboj ... a v samotě zkus najít třeba svobodu? A sám nejsi, nejsi ...
08.10.2009 16:53:00 | toužím.jít.dál
Jasný, vypiš to...jak už jsem psala, to bude dobrý!;-)
06.10.2009 20:37:00 | Isabella Monvoisin