zrcadlo pravdy konec klamu
sklo z hmoty bez nadějí
zrcadlo co otáčíse na pravdy stranu
kde každý je jak je a ne jak neni
05.10.2009 15:30:00 | Ikarinion
podívej se lidem
do očí
a čti
co zrcadlo umoří
oblačné výrazy
úsměvy pohody
zahrady lží
poupata tajemství
už tvé zrcadlo...ví?
ST
04.10.2009 21:00:00 | Mbonita
Zrcadlo jako ozvěna...dokreslí city do jména,
do jména Tobě, mně, jemu, nám - úchvatný začátek,
též to znám...
04.10.2009 19:36:00 | Veselý Drak