Anotace: Když se to stalo,myslela jsem,že zemřu,zárověň s ním,takový pocit,nepřeji ani největšímu nepříteli.Važte si svého nejlepšího přítele,dokud ho máte a řekněte mu,co k němu cítíte,příště nemusíte tu šanci už mít!!!!
tk to mmi je moc lito..newim co bycj delala kdyby moe kamoska zemrela...moc smztna a hezka davam ST a drzim palce..zij zase naplno tvuj kamarad by si to urcite moc pral...
20.11.2009 12:20:00 | Lady_Mucik01
ty jo...tak to je dost kruté...:-( souhlasím s tebou a snažím se si život užít..přátele jsou pro mne vším...
04.10.2009 18:14:00 | Heavy