MOTÝL KDYŽ STŮNĚ
Anotace: (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá ?)
* motýlek znavený do květů upadá *
* o teple , sluníčku nechá si zdát *
* podzim když sychravý z léta se přikrádá *
* nektar že voňavý zas bude sát *
* do dlaní vzal bych jej dechem ho hřál *
* o lukách vyprávěl co věčně kvetou *
* pohladil po křídlech něžně je pofoukal *
* do spaní šeptal mu tichounce větou *
;
´´´ odpočívej motýlečku
´´´ ať mnoho sil na lásku
´´´ pro ty co máš rád
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Psavec, hašlerka, takova, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)