Nebe
Anotace: trošilinku starší básnička
Nebe je zářící meč, který bodne vždy na správné místo do pekla,
nebe je velký kotel lásky, ze kterého veškerá zloba odtekla.
Nebe je klenba naděje se sluncem na špici,
nebe je krása, láska, cit každý den pro všechny zářící.
Nebe je modrá kopule čnící nad světem,
nebe je božský ráj padlým obětem.
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Mbonita, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)