Kamarád
Anotace: Pro mého nejvěrnějšího kamaráda...
Když řekneš "zhasni", velkou svíci
na stůl položí, rozsvítí.
A klopýtá ti po pravici,
když řekneš, že sám chceš býti.
Vyliješ na něj vody džber
a on "děkuji" ještě praví.
Pak čeká stále na úder,
který se nikdy nedostaví.
A bude se tě stále ptát,
jako kdybys byl malé dítě.
A i když někdy cítí hlad,
před tebou vypadá vždy sytě.
Když se pro tebe půjde prát
a ponese tě přes bodláčí,
pak je to pravý kamarád.
Těch málo je, však jeden stačí.
Přečteno 329x
Tipy 19
Poslední tipující: Špáďa, Bíša, labuť, j.c., Paulín, Flamy, Psavec, Zpátky, harmony, Doradan, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)