napad zkouška čekání
potom na čas uležet
tvého díla zkoumání
snad dám si i záležet
máš to dobrý kámo
05.10.2009 15:23:00 | Ikarinion
zaseto též bylo
sněhobílo v rudém tónu
zvonů ticho
dýchalo jemné kroužky
páry
zmary proměnily se
v zdary kvetení
zrání vína ve sklepení
co vyoráno bylo...
ST
04.10.2009 20:49:00 | Mbonita