* K O M Á R *
Anotace: celou noc před zápasem trápil našeho brankaře z přípravky jehož kotětem zvem
* vetřelec bzučí , bodá i saje *
* spát mnoho nedá , trápení moc *
* lapit se nedá , věc značně zlá je *
* ráno už na dohled , krátká tak noc *
* oči se klíží a cesta dlouhá *
* strachy se třese , dušička maličká *
* papula zazívá , myšlenka pouhá *
* v brance li pochytá všechna ta klubíčka *
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Prokešová
Komentáře (0)