Anotace: mini - hříčka se slovy
Potom zjevila se víla laní
co zrozena byla ze dlaní
zahleděla se do očí laních
a splnila její přání -
v ráj laní proměnila lány.
04.10.2009 17:10:00 | s.e.n
seděla tam sama....
malá dáma..........
nepozvaná..........
takhle z rána......
sama......sama.....
tma...
04.10.2009 16:52:00 | Radek.oslov.Šafárik