V žilách mi koluje
V žilách mi koluje
skotská whisky
a modrá krev.
Nechtěj znát můj titul,
přestal bys mi říkat,
že mě miluješ.
Přišel by jsi o pár litrů.
Jsem královna upírů
a s tebou jsem se zase opila.
V žilách mi koluje
skotská whisky a tobě
modrá krev, můj králi.
Přečteno 334x
Tipy 13
Poslední tipující: Boudicca, Lioness, WhiteSkull, enigman, slečna.závist, Psavec, Květka Š., WAYWARD, Vlk v rouše
Komentáře (2)
Komentujících (2)