?
Zajímá mě proč?
proč slunce svítí proč kvete kvítí??
proč ryba s vodou proč slon a chobot??
proč sníh a led proč srdce a tep??
proč láska a zklamání proč úsměv smutky zahání??
proč hrom a blesk proč třpyt a lesk??
proč pláž a moře proč vidličky a nože??
proč já a ty proč já a né ty??
proč mě to bolí proč tebe to odvádí??
...proč jeden to zvládá a druhý to vzdává?
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, divoska_jaja, PPetrushka, Radek.oslov.Šafárik, Lioness, Miroslav Možný, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)