Jsem tady
Jsem zase tady, pro slůvka, obraty slovní,
jak běží nám BEZBŘEHÉ záblesky dní...
jak mění se a jde den po dni...
Zábleskem jemností pocitů duší,
ve slovech dnů důstojně kráčejí
jsou tady ! - co slůvek vlání tuší,
jak snítkou ve větru zachvějí
MYŠLENKY jejich psaním ZAZNĚJÍ
A bez nich - mnohem prázdněji.
S večery dlouhými nabíledni
Jsem tady - čím dál raději.
Přečteno 341x
Tipy 34
Poslední tipující: Elisha, Markulka, Holis, Lioness, Tanzania, divoska_jaja, Dota Slunská, Házté, jedam, carodejka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)