Olivy
Anotace: ...................
Olivy voní
daleko jsem
od tebe
jen vzpomínka
dnešního rána
mám poslední přání
jen polibek dostat
kdo jenom jsi?
poznat bych, jsem tě chtěl
krásná neznámá
poznat by tě chtěl
u sklenky bílého vína
bojím se ti říct
co k tobě cítím
má krásná neznámá.
Přečteno 348x
Tipy 30
Poslední tipující: Alien.v.v.s., dream in emptiness, vílí křídla.., LeeF, Bíša, Lioness, labuť, Lea Aura, enigman, Gudula, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)