Tvůrce
Jsi lidská bytost,
jsi tvůrcem svého okolí,
jsi tvůrcem svého světa.
Ty zvolíš si, co nebolí,
v sobě máš skryto,
jak se létá.
Jsi součástí všech ostatních,
jsme tvořeni stejným základem.
Každý máme možnost volby,
moc nad příčinou a dopadem.
Jsme bohy svých svých,
své mysli, nevědomí, ducha.
Energie, naše matka,
k nám nikdy není hluchá.
Máš pokladnici ve svém nitru,
síly bezedné – už po celá léta.
Tak chyť se svých opratí,
návratu ke kořenům.
buď tvůrce svého světa.
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Gudula, Tygropes, J.U. Ray
Komentáře (0)