PIN
.
Vidím už jiný svět . . .
Potkávám i jiné lidi . . .
Nechci nic pozměnit
Drobné nepotřebuji
Všechno je na karty
Asi i lidská srdce . . .
Jen PIN zůstal pro všechny stejný
.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: trenérka, Lota, zenge, Hloupá Květinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)