Jsem nalomená třtina
Anotace: ...mám v sobě zmatek..a hlava mě táhne dolů...
jsem nalomená třtina
stačí jen malý pohyb v zápěstí
pochytejte prosím všechny můry v hlavě
které nosím
o to prosím
držím svůj úsměv nad strží
nevím jak dlouho vydrží
zmatek bezruký neumím se chytat
jsem chmýří pampelišek
padáček který jen čeká kam dopadne
vždyť neumí lítat
schoulím se do peřin
a vložím hlavu svou
do kolen
s myšlenkou na noc bezesnou
únikem je mi pláč
snad je mi dovolen
Komentáře (0)