kanálky našich stesků
Anotace: ...pocitová...něco ze mě vytéká a mám potřebu mluvit
kanálky našich stesků
kam ústí?
tak jako tvoje srdce celé zmáčené
tak jako tvoje ruce údolím vláčené
tak i já se stejně točím
a uhýbám tvojim očím
kanálky našich stesků
kdo je rozpustí?
nechejme je v poli
všechno co tak bolí
snad v každém zrnku
snad v každém klásku
najdeme zase
najdeme lásku
prosím jen tiše
nechme ji zrát
už nehci klišé
chci pravý slad
Komentáře (0)