tah jeřába...
v obležení
podivné pohostinnosti měsíce
co se tváří
jako špatně usmažené vejce
plavím se
v oceánu soukromé bolesti
a snažím se
skalpelem zastavit čas
ale připadám si
jen jako krvavý sběrač
cenzurovaných snů....
noc rozložila své černé zboží
ty jsi nezvěstná
já nežádoucí
oba uvězněni
v průhledné smyčce
časového omezení
na mezi
mezi věčností
a smrtí...
dámo se slunečníkem
vím že jsi žena jiného osudu
ale
i když je tento den plačtivý
a já jsem oblečen na zabití
dostal jsem bláznivý nápad
nechme se unést...
zaslechl jsem
že míříš na ostrov stříbrných volavek...
počkej chvíli
doženu tě na hranici
a zmizíme spolu za zdí náhod
v puklině vesmírného chodníku
s výkřikem šedých vlků...
Přečteno 267x
Tipy 42
Poslední tipující: pejrak, Juraj Hrom, floreciente, divoska_jaja, Kapka, jita.1965, LeeF, Tanzania, labuť, kroužek, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)