Anotace: /všechny smutky....../
Náha slova
se obula do stlumených povzdechů
lidských mihotání,
když svítání rozbaluje duhu
a něha dřímá mi v uchu
otevřených zrcadel.
Pravdy k světlům božím lánům,
poskakuji,třepotám,
taji a slibuji-
že tě opět obuju
až budeš v nocích teskně rosou
smotaný.
Ilona :)
12.10.2009 19:03:00 | poetická ilona
tak plachá noc...to je krása ST.
05.10.2009 17:27:00 | Acham
obleč prázdná slova
do nahých světel...
vznikne báseň o smutku
bez smutku
***
Jiří senior
05.10.2009 10:35:00 | j.c.