Plutí
Za útesem pokleká
vybitá bouře
příboj dotepává.
Na prám vcházím
hladina jak olej do ticha
přesmýká se
a dech stéká do dna.
Až křídové skály
naposledy hlesnou
že nestály zbytečně
podlomí nohy i mému srdci
a hlubina v níž láska může bdít
i duhy usnulé
nade mne
vyvýší se vším sebou.
Přečteno 225x
Tipy 16
Poslední tipující: Sweet KiWi, labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, Dota Slunská, Mbonita, enigman, Churry, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)