Hodně cestuji po Česku i Moravě a všude se najde to něco co za to stojí. Třeba když tam objev Tvůj je, či možná stavení, skála, prádlo na louce. Nebo ryba v potoce. A v tom dýmu dostaneš rýmu. A to Tě jednou nahoru ponese.
06.10.2009 13:53:00 | umělec2
Churry, doznívám s Vámi i když vdechuju střípky z loňska a ty letošní si skládám z postřehů na modru... :o)
06.10.2009 07:44:00 | labuť