Někomu je to fuck, jinému ne, někdo pochopí a jiný kope... takže ve finále... si nevybereme.
11.10.2009 18:04:00 | NikitaNikaT.
lepit lze
co se chce
boty,střepy,slova
spadaný listí
v šálu barevnou
objevnou plavbu
kolem těla
doběla se rozžhavit
a pak
i pít ten lep
přes medový ret.. dívek
krásek,amazonek
plachých lilií
co nezabíjí ..
zocelí...
ST
05.10.2009 19:11:00 | Mbonita