NEDĚLE
NEDĚLE
Neděle k nám přichází
černou nocí,
se sobotou rozloučit
se musí.
Mám své přání mám
je krásné
jen nevím jak říct
všem vám ho mám.
Tmou odchází zášť,
přichází sen
štěstí,zdraví
by patřilo všem.
Mám své přání mám
je krásné
slunce z duši,
jak každému úsměv sluší.
Podívej už svítá......
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
Komentáře (0)