Kapky černého deště
Anotace: ve zvláštním stavu rozpoložení...
Kapky černého deště
skrz ně prosvítá slunce
vpíjí se do pórů země
zabíjí srdce nebe
proudí nevědomky skrz tebe
spaluje krajinu krve
trpí, ta bolest je všude.
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, René Vulkán, stravla
Komentáře (3)
Komentujících (3)