dvě slova dej do košíku
za střípek prodej mramoru
v nestřeženém potom mžiku
úsměvem naplň amforu
cestou bez bran, bez patníků
od příšeří kams nahoru
kde úsměv visel na hřebíku
zbyla díra v trezoru
***
Jiří senior
07.10.2009 22:48:00 | j.c.