Zoufalství gympláka
Anotace: prostě zoufalství gympláka kdo nezažil nepochopí...
dadaismus,
futurismus,
vše se mi to plete,
už mám zmatek
v těch všech směrech,
tak co po mě chcete?
fauvismus
a orfismus
jedno jako druhé,
to napíšu do písemky
a jak doufám,
koule za to bude.
promiňte mi
výlev citů
už mi praská makovice,
silou do ní nedostanu
ani o kousíček
více....
Komentáře (1)
Komentujících (1)