svět je nereálný jako vy sami
Anotace: Mám dost všech zklamaných nebo nadšených.
Procházela jsem se po tom chodníku
pokrytém nedopalky cigaret
a přemýšlela
kde je ta vaše láska
ten váš smutek
to vaše listí,
že vždycky hýří barvami
případně se lehce snáší
a vám z toho přechází zrak
já jsem jen slepec
bez hůlky
nevidím vaše obrazy
možná jste si je vymysleli
všude je šedá,
a přes to co šedé není
vidím skrz.
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Strixa, Agniezka, malá slečna, F.i.L
Komentáře (3)
Komentujících (3)