Cink, cink
Pukne-li životem
znavený zvon,
nikdy už nevydá
líbezný tón
a srdce jeho
oněmělé,
přestane bít,
jak srdce v těle.
Stává se ale nezřídka,
že zvon,
jenž smutkem naříkal,
svobodně
ve dvou polovinách
rozeznělý,
zacinká dvojhlasně
a lépe,
než-li celý.
Navzájem
srdce naše bijí,
v souznění,
zvonivou symfonií.
Cink, cink!
Přečteno 340x
Tipy 48
Poslední tipující: Alien.v.v.s., střelkyně1, Paulín, poustevník Jirka, Dota Slunská, Zpátky, harmony, zelená víla, Špáďa, al-pacino, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)