Otázky
Anotace: .................
Krásná dámo, jaké jsou tvé polibky
chutnají jak sladké víno
z daleké Alexandrie?
krásná dámo, jaké je tvé srdce
plné vůni květin
z fontány snů?
ach trápím se
bez odpovědi
sním o tvém srdci
které je pekelně andělské
křišťálové lustry
nad námi
tichá jsi
tajemná
záhadná
hvězda na nebi.
Přečteno 285x
Tipy 18
Poslední tipující: Laivindia, vílí křídla.., LeeF, Psavec, hašlerka, Mbonita, Bíša, enigman, Mademoiselle Drea, Yenny, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)