Lidi, berte se a množte se!
Anotace: Poslouchejte, co nám radí, a ptejte se proč?
.
Spojit dlaně
v pevné pouto.
Zkouší církev,
zkouší výbor,
a náš úřad.
Však srdce spojí
jen chemie.
Feromóny,
hormóny
a další -óny ...
Spolu leží
oba nazí ...
a na sobě!
Církev,
výbor,
úřad.
Volaj sláva,
i národ jásá,
že se páří.
Stále totéž zvolání:
Nové lidi my tu chcem!
Ať nesvedou však zhola ni(c),
pak je zgruntu oškubem!
Na STRANY však zbýti musí,
i kdyby lid měl bídu.
POLITIK je ten, co hasí
průsery, co přines lidu.
.
Přečteno 352x
Tipy 25
Poslední tipující: s.e.n, hašlerka, harmony, Psavec, Špáďa, al-pacino, Květka Š., labuť, Mbonita, Kars, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)