Mrazí mě... ale dokážu si to, bohužel, představit... aj já děkuju, za svého miláčka, že se o mě stará, není to někdy lehké.
14.10.2009 12:08:00 | NikitaNikaT.
vím moc dobře, co to je, když bolí nohy....přeju hodně zdraví!! ..ST !
i já děkuji , že si čteš moje básně , dík i za tipy :-)
13.10.2009 13:42:00 | Házté