Kam zmizela tak náhle, bláznivá
Hledám Tě
ztracenou v textu
upatlaných básníků
dvou generací seschlých plnovousů
zapitých absintem
bláznů
bláznů
s mléčnými saky
v kapsách kousky
rozdrobený goudy
do dřevěných pastí
na číhačku
nápadů inspirací
g-é-n-i-ů
Hledám tě
vyjukanou kaňku
v zátiší
plných ňader milenek malířů
tlustých stehen
řeckých bohyň
dlouhých údů
římských bohů
v pastelových loukách
kde Picasso sesmilnil
s básníkem? s nocí? se štětcem?
v objetí představ
barev života
na dřevěné paletě
ch-o-l-e-r-i-k-ů
A, bláznivá, hledám tě
ukovanou z not
mezi
C a D
narezlých trumpet
jazzmanů
černých jak
pohřební hostina pro bílou lilii
za kraji klobouků
nahých hlav
klubových flákačů
nebeských
t-a-l-e-n-t-ů
Snad najdu Tě
ušlapanou v ulicích
v souhvězdí neonů
v baru
šílenců
u-b-o-h-ý-ch
Přečteno 363x
Tipy 26
Poslední tipující: Koskenkorva, dream in emptiness, zenge, Bíša, hašlerka, Psavec, LeeF, Flamy, Mbonita, al-pacino, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)