Stesky
Anotace: uvítám zpětnou vazbu...
Skutky a čest a smutky
ty tešou duši tvář
ve zprávách plivou šlupky
odkud vítr ? Nepoznáš ..
otazníky ostrou hranou
odsekávaj z úsměvu
a srabi stojí stranou
topí se u břehu
a ráje, sladké ráje
na dosah ruky jsou
stá repríza se hraje
téhle hry s ruletou
jenže je bez čísel
a voní střelným prachem
a zlí jsou poraženi
vládce se oděl nachem ..
mílový boty mít tak,
šel bych do svýho srdce
nasadil bych mu uzdu
a vzal ho napít k řece
k prameni živý vody,
trnovýmu králi světa
místo toho hraju si
na schovávanou už léta
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, hašlerka, Mbonita, Linzerka, al-pacino, harmony
Komentáře (2)
Komentujících (2)