..surrealismus..
Anotace: a jeho česká odnož, kterou od střední školy zbožňuji..
Roztrhnu plátno. Za ním tajné dveře jsou
Strach zmuchlám do barev a vstoupím s noblesou
do krajin členitých se známou adresou
„Štyrský a Toyen“ na výlet v podvědomí…
Ti dva mne v kolážích svých vizí odnesou
v Přízraky pouště, co stav duše roztřesou
Svět změněn do lásky, svobody progresou´
se do Ranního sekání tak přirozeně zlomí…
To transformace myšlenek i rozum ponesou
nekontrolovatelný proud, jenž jiní nesnesou
by čitelně se znamenal do chodu kolesou
pojetí volných výrazů. Styl vhodný pro přelomy…
Přečteno 287x
Tipy 28
Poslední tipující: bloumej očima, j.c., Zefi, stravla, Bíša, hašlerka, Psavec, harmony, Flamy, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)