Děkuju za mou psí přítelkyni (a za všechny pejsky), hezky jsi to napsala.
09.10.2009 10:08:00 | Kapka
Tak tahle mi padla do noty.Snad ještě:
Mám tě rád,ikdyž jsi starý a třeba škaredý
Nevadí mi,že jsi nemocný,třeba na vozíku
Miluji tě takového,jaký jsi.
I ty mně měj rád.
Děkuji ST
06.10.2009 23:49:00 | stravla