Vlasy Bereničiny
Dlouhé hebké nebeské vlasy
tuším, říká se jim cirry asi.
Bezstarostně si letí mou oblohou,
hlava neohlédne se zpět, jen náhodou-
a když přeci -
pak neustane zvonivý smích
slova lásky pro ni, přes ostych,
stále jen kecy.
Komentáře (0)