nejsem krásný, předesílám,
zklamání předejdu včas
magickým podléhám silám
které, ženy, číší z vás
při setkání bývám němý
šumot listí neslyším
když půjdeme alejemi,
jsem nostalgik, verš je mi vším
:o)
Jiří senior
09.10.2009 08:21:00 | j.c.