A co láska?
Anotace: **psáno vlastní depkou
** Poslední cigareta,
uklidní všechny mý...
Děsivý,
myšlenky...
Jsem unavená,
z těch věčných otázek...
Na téma,
co kdyby?
Zavírám oči,
a mám vážně vztek...
Neumím se ovládat,
a je to na mě i trochu znát...
Nejde mi držet,
jazyk za zuby...
A to mi dělá,
další problémy...
Kdo může,
rychle uteče...
Nechávám je jít,
mají na to právo...
A co láska?
Asi jsem čekala víc...
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Elisha
Komentáře (5)
Komentujících (4)