Kdo neumí lhát
Anotace: /kdo neumí lhát/
Kdo neumí lhát
pravá slovíčka ho prozradí
jen naučit se je znát
všechny písně neladí
v rýmech je jeho svět
ale proč říkat tolik vět
pít si z louží
to si básník nezaslouží
vždyť je ze života
tak hloupě střizlívý
nebude se bát
on přece neumí lhát.
Přečteno 321x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, stravla, Bíša, hašlerka, Psavec, labuť, zelená víla, Zefi, subrtka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)