Odchází, přichází a zůstává ...
Odcházíš
ztrácíš se z mých dlaní …
Odcházíš
pryč za svítání …
Odcházíš
smutně ti mávám …
Odcházíš
a já už zase vstávám …
Odcházíš
zas jinam jdeš …
Odcházíš
já vím, že zase přijdeš …
Přicházíš
už zase je noc …
Přicházíš
tvůj polibek má velkou moc …
Přicházíš
a neseš mi sen …
Přicházíš
na dobu než bude zas den …
Zůstáváš
s tebou v bezpečí jsem …
Vítám tě …
Snový anděli …
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)