Přelud plachého hříchu
přelud
spadl na oblak
vzduchem pění
dýchá vůně
snění
čas plyne
z hlubin
vystoupala vlna
ve skalní příboj
se proměnila
zazvonila
plachý hřích
tančí hustou tmou
spoléhá na zázrak
vlhkých úst
kreslí stříbrné stíny
a puntíky na Měsíc
mlčí
budoucí slova
teplá jako dech
sype
na plující ostrovy
..stvoř mě..
Přečteno 307x
Tipy 29
Poslední tipující: pavlis, Hesiona-Essylt, 6thSun, j.c., enigman, Bíša, rolon, hašlerka, Psavec, Lota, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)