DUM SPIRO SPERO
Anotace: -PIN -
Sbírka:
PIN
.
Dum spiro spero . . .
Věříš na několik slov
Věříš vzkříšení plamínků v ohništi
Věříš na milost
posledního okamžiku
Věříš pohledu do očí
Věříš teplé dlani
Věříš . . .
Kde jste kdo
zvolání nese se nad roklí
na jejímž dně zurčí pramen života
a ty stojíš vysoko
na samém hřebeni
s těmi několika slovy . . .
Dum spiro spero . . .
namísto pořádného lana
Jak bez něj dolů slanit . . .? . . .
.
Přečteno 308x
Tipy 15
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Lota, Psavec, Mbonita, stravla, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)