slepec
do stínů v pokoji
hazím své oči a toužím pohledět
do prázdna..
tam kde tma nevychází
pohlcuje světlé chvíle
tak pojd a dones mi je
chci chytit do dlaně čas
a sypat jej na pláží
ztrácí se...
kdo ví kam utíká-doráží
a jak roky plynou dochází mi
co dávno nevidím
bez očí slepcem co touží pochytat
zrnka písnu v dešti...
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, Stepbystep, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)