Déšť
Venku se mračí obloha
jako kdybys ji opustil
Tak trochu zakryla
celé slunce
svou zasmušilou tváří
Snad chce abys jí odpustil?
Tak dovol
ať slunce září
a dělej jako by vinna nebyla
vždyť ona by se ti
jen ráda líbila
Ty ale nevíš
že miluje tvé oči
Chodíš dál
klidně ulicemi
a věříš
že svět bezdůvodně se točí
Ona je smutná
déšť na jejích lících
podobá se pláči
Je tahle podzimovost nutná?
Mě už ten déšť stačí..
Přečteno 437x
Tipy 18
Poslední tipující: al-pacino, Jacob P. Verlaine, Hesiona-Essylt, carodejka, Matty09, Bíša, Psavec, enigman, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)