Intervaly
Hy, chy, ky, ry, dy, ty, ny
na zdi visí hodiny.
Tik tak, tik tak
a nezastaví se?
Srdce tluče,
hodiny tikají,
čas plyne.
Vše přehlušující
zvuková kulisa.
Tekoucí masa Iguacú.
Infarkt.
Péro dojde – či baterka snad.
Iguacú zůstávají.
Komentáře (0)